Asociația Culturală Română Helsinki Finlanda

Rss
23/10/2013Bibliotecă românească
1) Direct de la bibliotecă
Mica bibliotecă românească se află la adresa Merisapaas 1, 02320 Espoo. Sună în prealabil la nr. de tel. 0451280586 pentru a stabili data si ora la care puteți veni pentru inchiriere.
2) Prin posta
Daca nu locuiești in Espoo, poți trimite prin e-mail la acr_fi@yahoo.com o cerere cu urmatoarele date:
- numele/adresa/nr.tel.
- titlul cărți(lor) pe care doriți sa o (le) inchiriezi si autorul(rii). Achitarea taxei poștale se va face la ridicarea coletului.

Durata inchirierii cărtilor este de 30 de zile de la data ridicarii coletului sau de la ridicarea cărții de la bibliotecă (cu prelungire de încă maximum 30 zile).

Cărțile se vor returna în starea primită fie direct la sediul bibliotecii (sau in mod excepțional și în termenele menționate, la întalnirile periodice organizate de ACRH), fie prin poștă.

Facem apel la seriozitatea voastra de a respecta termenele și de a păstra cărțile in bune condiții. Resursele sunt ca de obicei limitate și este de dorit sa păstrăm cărțile pe care le avem și pentru generațiile următoare și în timp să ne îmbogățim biblioteca. Cine pierde o carte va trebui să o înlocuiască cu una nouă (același titlu si autor)!

Reamintim apelul nostru de a dona cărțile pe care deja le-ați citit și de care vă puteți dispensa, eventualele dubluri pe care poate le aveți pe-acasă.

Filozoful si scriitorul român Gabriel Liiceanu spunea: " Să vorbești despre o carte ca despre o fiintă vie! Altfel cum ai putea iubi-o? "


Name
Input
Anti Bot Image   
  
Rss